طرز تهیه قهوه استارباکس

طرز تهیه انواع قهوه استارباکس چگونه است؟

لاته و طرز تهیه آن:

قبل از اینکه در مورد طرز تهیه قهوه استارباکس لاته توضیح دهیم باید بدانید که لاته یک علارت ایتالیایی بوده و به معنای قهوه و شیر می باشد. در واقع قهوه لاته یا همان کافه لاته از اسپرسو و شیر داغ تشکیل شده است که امکان سرو کردن این قهوه خوشمزه و لذیذ به صورت فانتزی با ایجاد طرح های هنری خاص بر روی آن وجود دارد. باریستاها لاته را به صورت حرفه ای تزئین و آماده می کنند.

آنها با استفاده از دستگاه اسپرسو یک الی دو شات اسپرسو تهیه کرده و کف فنجان سرو می ریزند. سپس به وسیله نازل بخار دستگاه فوم شیر را می گیرند. به این صورت که شیر سرد را داخل ظرف مناسب ریخته و نازل بخار را درون شیر قرار می دهند. باریستا بعد از اینکه شیر نازل بخار را تا انتها باز کرد صبر می کند تا شیر به طور کامل داغ و فوم شیر از آن جدا شود. در آخر شیر و فوم شیر را به اسپرسو اضافه خواهد کرد.

قهوه موکا استارباکس:

موکا قهوه ای پرطرفدار و یک دسر با شکلات می باشد که به طور عمومی که در کافی شاپ ها برای درست کردن آن یک جرعه اسپرسو و پودر کاکائو مخلوط شده با شیر ترکیب می شود. به این صورت که پس از جوشاندن شیر، تزئین نوشیدنی با استفاده از هنر لاته انجام می گیرد. بیچرین که یکی از انواع آن بوده به عنوان نوشیدنی ویژه شهر تورین در کشور ایتالیا به شمار می آید.و از ترکیب قهوه، خامه شکلاتی با طعم فندق و خامه غلیظ تهیه می شود.

قهوه استارباکس ماکیاتو:

اگرچه استارباکس ماکیاتو را در سراسر دنیا به شهرت رساند، اما باید گفته شود که ماکیاتوی استارباکس شبیه ماکیاتوی اصلی زیاد نیست. ماکیاتوی سنتی جرعه ای اسپرسو است که در قسمت بالایی آن قسمت کوچکی از شیر کف دار وجود دارد. این نوشیدنی کوچک به دلیل اینکه از طعم غلیظ اسپرسو برخوردار بوده و شیر افزوده شده شدت طعم آن را کاهش می دهد.بسیار قوی و سنگین می باشد. نکته جالب این است که منظور از ماکیاتو طرح هایی هستند.که روی کف شیر داده می شوند.

طرز تهیه قهوه اسپرسو استارباکس:

اسپرسو شیوه ای از دم کردن قهوه می باشد.و یکی از انواع قهوه بوده که برای آماده شدن به دستگاه مخصوص اسپرسو نیاز دارد. دانه های قهوه اسپرسو پس از آسیاب شدن از فشار بالا و آب گرم یک دوز سریع دریافت خواهند کرد. هنگامی که فشار و آب با یکدیگر ترکیب می شوند.مقدار کمی قهوه فشرده با طعم فوق العاده خارج می شود. در حال حاضر اسپرسو در میان افراد علاقمند به نوشیدن قهوه طرفداران بسیار زیادی دارد.

برای هر جرعه اسپرسو به طور تقریبی ۷ تا ۹ گرم قهوه آسیاب شده لازم است که ۵۶ گرم قهوه اسپرسو آماده می کند. در حالی که برای دو جرعه باید دو برابر قهوه آسیاب شده صرف کرد.تا دو برابر قهوه اسپرسو تولید کند.  

{{text}}