
کاسکارا و روشهای دم آوری
کاسکارا همان گیلاس قهوه است که در طی مراحل فرآوری قهوه از میوه آن بدست می آید. کاسکارا نوشیدنی با رایحه ای مطبوع است با طعم میوه و کافئین بالا
کاسکارا چای نیست چون از برگهای چای درست نمی شود و جوشانده نیز نمی باشد چون جوشانده ها نوشیدنی های گرمی هستند که از دم کردن گیاهان یا ادویه ها بدست می آیند.
دو روش فرآوری کاسکارا عبارت است از:
فرآوری مرطوب:
وقتی میوه قهوه برداشت می شود دانه های قهوه ای که نارس هستند جداسازی می شود و پس از عبور از دستگاه دپالپر پوسته از دانه جدا می شود و مجددا دانه های سالم و معیوب جدا می شوند سپس دانه ها شسته و ضدعفونی می شوند و وارد مرحله خشک کردن می شوند.
فرآوری خشک: که به روش طبیعی معروف است.
در این روش مانند روش قبل دانه ها از دستگاه عبور نمی کنند و وارد مرحله رطوبت گیری می شوند.
در واقع در روش اول ابتده دانه ها خشک و سپس عمل جداسازی دانه و پوسته انجام می شود ولی در روش دوم پس از جداسازی دانه ها از پوسته، پوسته ها خشک می شوند و تفاوت دو روش در رنگ و طعم نوشیدنی می باشد.
دستورالعمل دقیقی برای تهیه نوشیدنی کاسکارا وجود ندارد اما در اکثر دستورالعملها گرم کاسکارا برای 240 میلی لیتر آب استفاده می شود و توصیه می شود که کاسکارا جوشانده نشود بلکه درآب زیر نقطه جوش برای 3 تا 4 دقیقه دم شود.