تاریخچه قهوه اسپرسو

تاریخچه قهوه اسپرسو

اولین بار در سال ۱۸۸۴ فردی به نام آنجلو موریوندو در تورین ایتالیا دستگاهی اختراع کرد که می‌توانست بخار و آب را به صورت جداگانه کنترل کند، ولی این دستگاه به منظور سرو سریع برای مشتری در کافه‌ها و بارها ساخته نشده بود. هفده سال بعد، در سال ۱۹۰۱ لوییجی بتزارا در میلان ایتالیا این دستگاه را بهبود بخشید. سپس در سال ۱۹۰۵ فردی به نام پاوُنی حق امتیاز این دستگاه را خرید و کمپانی‌ای را با همین نام تاسیس کرد. در این کمپانی او روزی یک دستگاه تولید می‌کرد.

دانه مناسب برای تهیه قهوه اسپرسو

باید توجه داشت که برای تهیه اسپرسو می‌توانیم از هر نوع دانه قهوه با هر سطح از برشتگی، استفاده کنیم. در نقاط مختلف دنیا از دانه‌های متفاوتی برای درست کردن اسپرسو استفاده می‌شود. امّا توجه به این نکته الزامی است که استفاده از دانه‌های قهوه ویژه که سطح بالایی از کیفیت را عرضه می‌کنند، بسیار مناسبتر از استفاده از قهوه‌های باز یا قهوه‌های تجاریست. این موضوع بر روی سطح کیفیت اسپرسو نقشی مستقیم دارد.

{{text}}